Over de praktijk

Onze praktijk was de eerste logopedische praktijk ooit  in Emmen en wordt sinds 2003 bestuurd door  Nienke Havinga.

Gestart in 2003 met één praktijklocatie in Emmerhout is de praktijk voor logopedie van Nienke Havinga de afgelopen jaren uitgegroeid tot een praktijk met meerdere locaties in de provincie Drenthe en sinds 2015 is de praktijk ook uitgebreid met een volgend onderdeel NEO Music. NEO Music is een onderdeel met een studiogedeelte gelegen in Bovensmilde waar vooral de niet logopedisch gerelateerde stembehandelingen, stemcoaching en audio-opnames plaatsvinden.

Naast de All-round logopedische behandelingen worden er door de jaren heen door ons steeds meer specialistische behandelingen gegeven. Ons team van logopedisten heeft zich gespecialiseerd in oa. eet- en drinkproblematiek bij kinderen, behandeling van mensen met het Syndroom van Down, mensen met schisis,  stemklachten en stemcoaching. Naast het behandelen, begeleiden en coachen (op individuele basis) worden er ook groepsbehandelingen, activiteiten, cursussen en workshops gegeven.

Het kunnen bieden van kwaliteit op maat is het uitgangspunt bij alle activiteiten: van cliëntaanname, behandelfrequentie, materiaalkeuze en nazorg, tot het aangaan van samenwerkingsverbanden met andere disciplines, volgen van nieuw ontwikkelingen en groei van de praktijk.